Avioni me shqiptarë bën ulje emergjente. Pasagjereve u bie te fiket.

0
496

Një avion me shqiptarë është detyruar të bëjë ulje emergjente. Aeroplani që u nis me linjën Prishtinë-Shtutgart u kthye në pistë pas 30 minutave që ateroi në ajër.

Sipas mediave vendase mësohet se shkak për uljen emergjente të aeroplanit u bë një defekt teknik, ndërsa disa prej pasagjerëv të cilët kishin vendosur të udhëtonin me këtë linjë u kishte rënë të fikët pasi nuk kishte oksigjen.

Por cso gje ka shkuar mire me pas pasi avioni u kthye ne piste dhe gjendja u qetesua.