Avioni bën ulje emergjente pasi pasagjeri rreh stjuardesën dhe ekuipazhin

0
1221

Një fluturim për në Londër u detyrua këtë mëngjes te bente ulje emergjente pasi një pasagjer i shkuli floket stjuardeses dhe filloi te ngrindej me pjestaret e tjere te ekuipazhit.

Pasi avioni u ngrit burri shkon dhe i terheq fort floket e stjuardeses dhe sulmoi antaret e tjere te avionit.

Përfundimisht, piloti vendosi që e vetmja gjë për të bërë ishte të kthehej serisht ne toke dhe te bente ulje emergjente.

Pas uljes emergjente burri u arrestua nga policia e aeroportit.