Askush nuk e donte. Gruaja adopton djalin me probleme dhe shikoni se si duket tani

0
4365

Një djalë i vogël eshte len ne shtepin e biresimit per shkak te probleme qe kishte ne fytyr.

Por nje dite zonja Nika Zlobina shkoj te shtepia e bamiresimit dhe shikon djalin qe nuk e merrte askush per biresim.


Ajo pranoi ta marrte djalin e vogel pasi e pa qe ate nuk e merrte asnjeri dhe filloj procedurat per ta biresuar femijen me aftesi te kufizuara. Dhe e mori ate ne shtepin e saj.

Pas disa muajsh ajo hapi nje llogari ne instagram dhe filloj te postonte foto te djalit.

Qëllimi i llogarisë ishte të shfaqte djalin dhe te integrohesh me komunitetin.

Tani ai ka ndryshuar shume dhe ai eshte nje femije shume i mire.