Afred Cako, rrëfen për herë të parë se çfarë fshihet poshtë malit të Tomorit. Cudit te gjithe Shqiptaret.

0
454

Konspiracionisti Alfred Cako i ftuar në emisionin Kojshia Show, ka diskutuar lidhur me fenomenin e Malit të Tomorit.

Tomori është një mal në lindje të qytetit të Beratit në Shqipëri.

Etnologia angleze Margaret Hasluck, që u ngjit në majë të tij më 1930.
“Poshtë Malit të Tomorit ka një piramidë me tre porta. Aty janë disa kostume që nuk mund të vishen nga çdo kush. Ato kanë disa kode që janë për persona të caktuar për të cilët janë krijuar”.

“Për t’u futur brenda piramidave do të kalosh kontrollet brenda tre porteve që vetëm ADN-ja e një personi i përshtatet. Aty do të futen njerëzit vetëm në ditë të vështira, apo kur t’i vije fundi kësaj bote”

Cako thotë se jo të gjithë do ta besojnë këtë teori.

“Kjo piramidë qëndron mbi një liqen të madh që gjendet poshtë Malit të Tomorit. Syri i Kaltër dhe furnizimi i liqeneve të Prespës kanë furnizime nga ky burim nëntokësorë”, tha ndër të tjera Alfred Cako.

Megjithate keto teori jane budalliqe dhe Cako i thote per te terhequr sa me shume shikueshmeri dhe klikime.