A shkoni shpesh në banjo?Ja cfare problemi keni

0
371

Nëse vazhdimisht shkoni në tualet për pak nevojë, mos e lini atë! Mund të krijojë probleme, dhe është mirë të dini se çfarë keni nevojë për të ngrënë dhe pirë, dhe çfarë të shmangni, për të gjetur një zgjidhje.

Këto janë arsye të mundshme. Stresi dhe ankthi të çojë për urinim të tepruar, dhe ushqimi i lagësht, lëngje dhe shumë vitaminë C.

Në qoftë se ju pini ilaçe apo shpesh konsumoni tableta, atëherë ajo mund të jetë një shkak.

Përndryshe, këto probleme nuk duhet të injorohen dhe duhet të konsultohen me një mjek.