6 artikuj që duhen larguar patjeter nga dollapi juaj

0
255

Ka disa gjëra që duhen hequr nga garderoba juaj
Kelly McCoyd, e cila jep këshilla mode e stili në llogarinë e saj në TikTok @kellymccoyd
Ajo postoi artikull të titulluar “6 artikuj që duhen larguar nga dollapi juaj”.

Më pas ajo filloi rekomandimet e saj, duke filluar me këpucët e fshehura në fund të gardërobës tuaj.

1. ” “Shikoni këpucët tuaja, veçanërisht stilet e vjeshtës. Hiqni qafe këpucët e gërvishtura ose të dëmtuara që nuk mund të rregullohen nga një këpucar ”

2. “Shikoni rrobat tuaja. Pilula, tërheqje, njolla apo butona që mungojnë? Hiqni qafe sendet e dëmtuara që nuk mund të rregullohen. Dhes Mos harroni, një pastrues pushi për pëlhurat e trasha mund t’i japë jetë veshjeve tuaja të thurura.”

3. “Hiqni çdo send që nuk ju përshtatet (shumë i vogël ose shumë i madh) ose që nuk ndiheni rehat apo jo të sigurt kur i vishni. Të paktën zhvendosini në një dollap tjetër në ruajtje, në mënyrë që të keni më pak rrëmujë dhe një pamje të qartë të sendeve që dëshironi të vishni.”

4. “Shikoni nga afër rrobat tuaja dhe hiqni çdo send që nuk i përshtatet nevojave tuaja aktuale të stilit” – për shembull nëse keni filluar një punë të re me një kod veshjeje të caktuar ose keni shumë rroba klasike por nuk i vishni më .

5. Si rrjedhojë tashmë, Vini re ndryshimin dhe zhvillimin e stilit të ri , që do të thotë se duhet të hiqni qafe çdo gjë që nuk i përshtatet më asaj që do të vishnit.

6. Së fundmi, nëse në gardërobën tuaj ka ndonjë gjë që nuk e keni veshur prej 6-12 muajsh, është koha ta largoni. “Fokusohuni në mbajtjen e sendeve apo rrobave që i doni dhe i vishni. Mund të jenë edh rroba apo produkte që dikujt tjetër do t’i pëlqejë ta veshë dhe mund t`ia dhuroni në vend që të mbetet i paveshur në dollapin tuaj.”

Si mendoni për këto 6 rregulla? Ai ndiqni edhe ju këto këshilla ndopak
Lini komentin tuaj më poshtë