55 vjecarja beri botox por shikoni cfare i ndodh me pas

0
314

Një grua ka zbuluar fotot e veta pasi beri botox dhe e lanë atë të paaftë për të parë me një sy.

Sipërmarrësja Shari Budner, 55 vjeç pati dhe renie te fytyres se saj pas nje goditje ne tru dhe me pas ajo ka bere botox per ta rregulluar renin e fytyres se saj.Por pasi e beri botoksin ajo ka humbur shikimin nga njeri sy.

Ajo shprehet se: Nëse doni te beni ndonjë injeksion, veçanërisht për ngritjen e vetullave, bëni hulumtimin tuaj përpara se të shkoni diku tjetër”, tha ajo. “Cilësia ime e jetës është zvogëluar në atë vend ku nuk mund të punoja dhe isha një rrënim nervor duke vozitur pasi nuk kam shikim te mire në syrin tim të majtë.”

55 vjecarja u shpreh se nuk ka pasur kurrë ndonjë problem të mëparshëm me Botox-in, kështu që ajo iu nënshtrua trajtimit pa shqetësime, por doli me një pikëpamje krejtësisht të ndryshme.

Duke qenë se Shari i është nënshtruar disa herë trajtimeve me Botox, ajo e kuptoi se efektet anësore ishin të mundshme, por kurrë nuk e kishte menduar se mund të arrinte në pikën që te humbishte nje sy.

Ndaj un po e tregoj kete histori qe te keni kujdes dhe te mos perfundoni si un.