54 vjecarja shkoi në Turqi për të rregulluar vithet dhe barkun. I ndodh më e keqa

0
280

Një gjyshe britanike vdiq pasi udhëtoi në Turqi për t’iu nënshtruar një heqje dhjami ne bark dhe per te rregulluar vithet e saj.

Carol Keenan, 54 vjeç, vdiq 6 dite pas operacioneve pasi ajo u rrezua.Carol u dërgua me ambulancë në spital, por u shpall e vdekur pak më vonë. Familja është ende në pritje të autopsisë.

Familja e saj vendosi të flasë se sa e rrezikshme mund të jetë kryerja e një operacioni estetik jashtë vendit ne spitale anonim.

Bashkeshorti i saj eshte shume i prekur nga kjo ngjarje.Nuk mendoja qe do te ndodhte dicka e keqe. U tregova shume naiv.