5-vjeçari qëndron dy orë mbi çati. Cuditi mjekun qe donte ta bente synet

0
246

Një 5-vjeçar nga Indonezia u ngjit në çatinë e klinikës mjekësore dhe refuzoi të zbriste nga ajo për 2 orë, pasi nuk deshi të behej synet.

Dr. Anik Sutari tha se kurrë nuk kishte parë ndonjë gjë të tillë gjatë gjithë viteve përvojë pune.

“Gjatë gjithë historisë time profesionale, nga 20 vjet që kam bërësynet me mijëra fëmijë, kjo është hera e parë që kam parë një fëmijë të hipë në majë të çatisë”, deklaroi Dr. Sutari.

Pas 2 orësh prindërit menduan të kontaktojnë personin e preferuar të djalit, mësuesin.

Mësuesi e bindi atë të zbriste dhe të behej synet.

Dr Sutari tha se djali nuk luftoi, qau apo u ankua përgjatë procedurës mjekësore.