5 shkaqet qe tregojne se dashuria juaj ka marre fund mes njeri-tjetrit

0
119

1. Mungesa e komunikimit.
Pasi kalojne shume vite komunikimi sa vjen dhe behet me i ftohte mes nje cifti.

2. Jeni gjithmon te merzitur
Me kalimin e kohës, njerëzit mund të ndryshojnë – ose më shpesh, ata bëhen ata që janë në të vërtetë. Koha tregon gjithmon te verteten.

3. Terheqja fizike
Pas disa vitesh lidhje ciftet ne pergjithesi fillojne dhe nuk kujdesen per trupin e tyre si tek femrat po ashtu dhe te meshkujt. Kjo lloj gjendje do ta ulte deshiren mes nje cifti.

4. Mbajtja e inateve.
Nese do qe mardhenia juaj te shkoj per keq mbani inat njeri tjetrin. Ky eshte nje nga shkaqet pse ndahem me shume ciftet.

5. Mashtrimet dhe tradhetia.
Mashtrimi dhe sekretet e tjera shkatërrojnë marrëdhëniet. Dhe nuk është vetëm pabesia që shkatërron besimin, janë gjërat që fshihen qëllimisht. Mund të ndodhë që partneri juaj mban një llogari tjetër bankare, merr drogë ose ka humbur punën e tij/saj. Ose ai ose ajo ka nje lidhje te dyte keto jane shkaqet qe dashuria juaj ka mbaruar.
5 shkaqet qe tregojne se dashuria juaj ka marre fund mes njeri-tjetrit