5 përdorime të zbutësit të rrobavave që ju ndihmojnë në shtëpi dhe zgjidh shumë probleme që do t’ju shpëtojnë jetën

0
276

5 përdorime të zbutësit të rrobavave që ju ndihmojnë në shtëpi dhe zgjidh shumë probleme! Përdorimet e zbutësit të rrobave që do t’ju shpëtojnë jetën në shumë situata!

1. Si të hiqni letër-murale? Zbutësi i rrobave do të ndihmojë!
Thjesht ërzieni një masë të zbutësit të rrobave me 250 ml ujë dhe nga kjo përzierje merrni një sfungjer dhe lageni muralen per 20 minuta para se ta hiqni.

2. Pastroni jollat ​​e ujit të fortë në gota, do të zhduken menjëherë!
Heqja e njollave të ujit apo bigorri nga gotat ose tasat thjesht e mbusheni me zbutës rrobash dhe lini për 10 minuta . Pastaj e shpëlani plotësisht enën.

3. Si të pastroni mbetjet e ushqimit të djegur?
Pas 60 minuta, e derdhni ujin dhe fshijeni tiganin e ndotur me një peceteletre. Papastërtia duhet të hiqet lehtësisht.

4. Pastroni furçat e bojës
Ndonjëherë furçat e bojës mbeten të pista. Keshtu merrni një kavanoz të vjetër, mbusheni me ujë dhe shtoni një lugë çaji zbutës. Në këtë përzierje zhytni penelin.

5. Freskues ajri i bërë në shtëpi nga zbutësi i rrobave
Përzieni një njësi zbutës pëlhure, 2 lugë gjelle sodë buke dhe 2 njësi ujë në një shishe spërkatës. Spërkateni përzierjen në dhomën ku dëshironi të përmirësoni cilësinë e ajrit dhe shikoni ndryshimin.