5 gjërat e dëmshme që mund t’i ndodhin bebes nëse e stresoni një grua shtatëzanë

0
785

Stresi dashje pa dashje është pjesë e jetës sonë të përditshme dhe periudha e shtatzënisë nuk bën përjashtim.

Shkencëtarët tregojnë se kjo mund të ndikojë në inteligjencën dhe zhvillimin e fëmijës së ardhshëm dhe shkakton probleme të tjera më vonë në jetë. A është ky stres i dëmshëm dhe mund të ndikojë tek fetusi? Le ta zbulojmë. Bright Side na ndihmon për të kuptuar se cilat probleme mund të shkaktojë stresi gjatë shtatzënisë:

Stresi mund të shkaktojë lindje të parakohshme dhe peshë të ulët të bebit

Ndikon në inteligjencën e fëmijës

Provokon probleme me gjumin

Stresi gjatë shtatzënisë mund të shkaktojë probleme me shëndetin e fëmijës

Ngre nivelin e frikës dhe të ankthit tek fëmija