5 fjalë që duhet tia thuash bashkëshortes tënde

0
32

Keto 5 fjal tia thuash bashkëshortes tënde nëse:

Nëse është e heshtur, pyete se çfarë e shqetëson.

Nëse të shpërfill mësoi interesimin për ty

Nëse e sheh në gjendje jo të mirë për të, thuaji se ti je e bukur.

Nëse ajo qan, puthe ballin e saj dhe tregoi se ti e do.
N
ëse xhelozon për ty, mos u mërzit, sepse kjo është nga dashuria e saj për ty.