4 vende qe duhet ta provoni patjeter mardhenien intime me njeriun e zemres

0
411

1. Mbi makinë rrobalarëse

Nëse nuk e keni provuar këtë vend për mardhenien me bashkeshortin përgatituni për një lloj dridhjeje shtesë ndërsa bëni dashuri. Kur centrifuga aktivizohet, shijojini dridhjet dhe kënaquni. Kjo duhet provuar nje here ne jete.4 ven

2. Ne Kuzhine.

Dashuria ne kuzhine gjate gatimit. Kjo duhet te ndodh nje here ne jete por kujdes mos leni stufen hapur se mund te digjni gjellen.

3. Kur shkoni me pushime ne vendet malore

Kur cifti shkon me pushime netet gjithmon jane ndryshe sidomos ne vendet malore ne shtepit pre druri qe jane te vogla. Kjo do te ishte nje eksperience e bukur.

4. Zyra në punë
Nese jeni ne pune do ishte dicka shume relaksuese ne zyren e punes pasi aty duhet te ndodh nje here ne jete te kesh nje mardhenie me njeriun e zemres.