3 shqiptarë kapin me zor 23-vjeçaren në një disko, vajza zgjedh të bëjë mardhenie me pagesë me njërin nga djemtë

0
1566

Një 23 vjeçare në Milano, e cila shkoi për t’u kënaqur në një disko, u përball me një ngjarje ndryshe. Ajo u tërhoq nga disko drejt një dhome moteli.

Djemt mësohet se janë tre shqiptarë të moshës 29, 23 dhe 22 vjeç të cilët përfunduan në prangat e policisë.

Sipas mediave italiane, shqiptarët e rrahen të renë nga Haiti mëngjesin e 3 majit, pasi ishin takuar në një diskotekë.

Në fund të mbrëmjes, e reja dyshohet se është larguar me një nga djemtë, duke rënë dakord për të kryer marrëdhënie me pagesë.