3 cilesitë e gruas së mirë dhe të mrekullueshme

0
283

Nese gjeni një femër me këto cilësi jeni me fat dhe martohuni me të. Në kohët që po jetojmë është pak e vështirë por nëse kërkon mund të gjesh shumë femra shqiptare më këto cilësi fisnike.

1. BUTËSIA.

Të kesh pranë vetes një femër të butë është një mrekulli ku sa herë je pranë saj ajo sjell paqe tek ty.

2. MENCURIA.

Te jeshë prane një femre të mencur me këshillat e saj të vyera është dicka pozitive dhe sjell tek mashkulli një ndryshim drejt mencurisë dhe mirësisë.

3. BESNIKËRIA.

Në kohet që po jetojme besnikeria sa vjen dhe po venitet ka shume femra që e ruajne besnikërinë ndaj mashkullit që duan. Dhe të kesh një partnere besnike është një mrekulli në jetën tende.