Prezantuesja e lajmeve lind ne banjo per 13 minuta.

0
207

SHBA-Prezantuesja e CNN Kasie Hunt ka lindur vajzen e saj ne banjo dhe kjo ka ndodhur brenda 13 minutash. Ajo lindi nje djal dhe ishte shume e emocionuar.

Kasie ndër analistët kryesorë të çështjeve kombëtare shpjegoi se si ajo kishte planifikuar të lindte vajzën e saj me prerje cezariane. Mirëpo bebja kishte plane të tjera!

Më 3 mars, analistja kryesore e CNN për çështjet kombëtare shpërndau një postim në Instagram duke njoftuar lindjen e fëmijës së saj të dytë, Grey Hunt Rivera. Vajza e saj ka lindur më 1 mars, sipas People.com. Hunt dhe burri i saj, Matthew Mario Rivera, kanë gjithashtu edhe një djalë, Mars Hunt 3-vjeçar .

Fotot e ditëlindjes së madhe të Grey tregojnë Hunt në dyshemenë e banjës me vajzën e saj në dorë ndërsa ajo shikon lart nga kamera. Dy foto të tjera tregojnë Grein e mbajtur nga prindërit e saj dhe e shikuar nga vëllai i saj i madh.


“Ne jemi shumë mirënjohës për ekipin e @dcfireandems që na foli gjatë momenteve tepër intensive para se të merrte frymën e parë dhe që mbërriti brenda pak minutash për të sjellë nënën dhe foshnjën të sigurt në spital”, tha Hunt në postimin e saj.

Prezantuesja e njohur tregon se kjo lindje ishte shume e paparashikueshme dhe tashme ata jane nje famijle me 4 persona.