12-vjeçarja zuri morra se nëna nuk pastronte shtëpinë, humb jetën sepse babai ia futi në gojë

0
805

Një ngjarje e rëndë raportohet se ka ndodhur. Një vajzë 12 vjeçe ka humbur jetën si pasojë e morrrave.

Familja e saj ishte me origjinë nga Gjeorgjia. Si raportohet thuhet se ajo kishte zënv morra dhe prindërit nga inati ia kishin dhënë t’i hante.

Kjo ka rezu ltuar fatale për të voglën, e cila ka humbur jetën nga kjo gjë. Vogëlushja Kaitlyn Yozviak ka humbur jetën, pasi i ishte i nfektuar gja ku.

Të dy pri ndërit janë kapur nga p ol icia dhe kur kanë parë shtëpinë ku jetonoin, aty çdo gjë ishte e p istë. Dysheku i Kaitlyn, lodrat dhe tapiceritë në dhomë ishin plot me pleshta.

Këshilltari Spe cial i Byrosë së Heti mit të Gjeorgjisë, Ryan Hilton tha se ishte rasti më i keq që kishte parë, një shtëpi aq e pistë. Si ka dëshmuar ai pi ckimet e morrave në gjuhën e të voglës kanë re zultuar fa tale.

Të dy prindërit do të marrin një dë nim shumë të gjatë.