12 shenjat qe tregon se je me leucemi dhe duhet te shkoni urgjent tek mjeku

0
714

Shenjat e leucemisë
Leuçemia është një kancer i qelizave të bardha të gjakut. Ekzistojnë një numër i llojeve të ndryshme të leuçemisë.Zakonisht mund të shkaktojë:

Anemia

Dobësi dhe lodhje

Infeksionet më të shpeshta

Ethe

Gjakderdhje dhe mavijosje

Gjakderdhje nga hunda

Njolla gjaku ose skuqje në lëkurë

Periudhat e rënda

Djersitje natën

Humbje peshe
Dhimbje të nyjeve dhe kockave

Nyjet limfatike të fryra

Një gungë në anën e sipërme të majtë të barkut, e shkaktuar nga një shpretkë e zmadhuar