100 emra të shkurtër për femijë

0
144

Ende po kërkoni për emrin e përsosur të mesëm për femijen tuaj? Ju nuk jeni vetëm.

“Prindërit sot e shohin të gjithë emrin e fëmijës nje nga gjerat me te bukura dhe nese nuk e keni gjetur hidhini nje sy.

Ana
Alia
Tia
Lule
Shea
Mia
Sherebela
Claia
Roza
Grejs
Eli
Zana
Margaret
Rela
Hena
Aria
Briar
Frana
Elisa
Katerina
Fatime
Ardena
Nadire
Zenep
Blu
qea
Eva
Perla
Nila
Blea
Suela
Rutha
Alma
Shila
Maria
Lejla
Neve
Rae
Avana
Gili
Lejla
Bena
Luiza
Shpresa
Zara
Doris
Coco
Blerta
Bea
Jehona
Luksa
Aria
Rumina
Ina
Pejxha
Nora
Fleura
Katerina
Rea
Vera
Ani
Besime
Mauna
Leaum
Gëzime
Liv
Kai
Kila
Tesi
Fiera
Blua
Pëllumbesh
Bleta
Venusa
Maria
Larka
Mbaja
Arkadia
Pejtona
Monda
Shea
Alba
Shava
Melisa
Jamea
Brea
Hëna
Keneda
Zefira
Sierra
Elena
Lua
Jeana
India
Panea
Ria
Dashua
Grera
Bryn
Joana